close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone
Monique van Pesch

Monique van Pesch

Trademark Consultant
Als consultant houd ik mij bezig met het adviseren en informeren van (nieuwe) cliënten over merk- en modelregistraties binnen het small en medium business segment.

Expertise

  • Merkrecht
  • Modelrecht
  • Auteursrecht

Om mijn adviserende rol goed te kunnen vervullen is het erg belangrijk om exact te weten welk product of dienst deze, vaak startende, ondernemers op de markt willen brengen. Ik kom met allerlei verschillende branches in contact waardoor mijn kennis heel breed is.

Het doel om voor mijn cliënten een merkregistratie te realiseren maakt dat ik mij dagelijks met veel plezier inzet.

Mijn enthousiasme voor het verlenen van mijn diensten aan juist deze groep cliënten is heel groot omdat zij vaak mooie vernieuwende ideeën hebben voor een product of een dienst. Het doel om voor mijn cliënten een merkregistratie te realiseren maakt dat ik mij dagelijks met veel plezier inzet.

Opleiding

Om mijn kennis te vergroten, heb ik in de loop der jaren de gelegenheid gekregen om een groot aantal modules te volgen die voor de opleiding tot merkengemachtigde vereist zijn. Ook blijf ik goed op de hoogte door de kantoorbreed georganiseerde juridisch overleggen bij te wonen. Hierin worden wij bijgepraat over de rechterlijke uitspraken die gedaan zijn en rechtszaken die aanstaande zijn op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht.